Over mij

Hallo!


Ik ben Adelien, een 21 jarige studente uit de omgeving van Brussel.

Lezen is altijd een passie van mij geweest. Je zult me zeer weinig voor de televisie zien. Omdat ik zeer graag lees, en ook mijn bevindingen graag deel met anderen, heb ik besloten om een blog te schrijven.

Op deze blog, Princesse au petit Pois, schrijf ik over de dingen die me interesseren. Het meeste zal gaan over de boeken die ik lees, maar ik zal ook wel eens schrijven over mijn leven en de dingen die daar allemaal in gebeuren.

Ik lees het meest boeken van anderstalige boeken, die vertaald zijn naar het Nederlands. Deze zijn zeer vaak van het genre Fantasy en Historical Fiction. Young Adult en Thrillers passeren mijn leeswereld ook regelmatig.

Verder probeer ik boeken die door Vlaamse en Nederlandse schrijvers geschreven zijn, te ontdekken. Dit is een ontdekkingsjacht die ik graag met jullie wil delen!

Al mijn boeken lees ik eerst via mijn E-Reader, mijn trouwe bondgenoot. Wanneer ik een boek zeer goed vind (lees fantastisch), dan zet ik die met veel liefde in zijn papieren vorm in mijn overvolle boekenkast.
Het is dan een grote eer, om in mijn boekenkast te komen te staan!

Al mijn reviews schrijf ik met mijn eigen woorden en ik geef mijn eigen persoonlijke mening. Omdat ik een boek niet zo goed vind, of juist wel, betekent niet dat jullie mening niet telt.
Ik sta open voor jullie suggesties, meningen en commentaar (zelfs kritiek) dus laat gerust een berichtje achter.

Jullie kunnen me ook vinden op de website Goodreads en op Pinterest.

Wanneer jullie me een mail willen sturen, kan dat naar dit mail adres: princessepois@hotmail.be.
Ik zal jullie mails altijd beantwoorden.


Groetjes, Adelien

1 opmerking:

  1. Heey Adelien ik wist helemaal niet dat je een blog had leuk seg! ik ga je meteen volgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen